Ryanair chce čínske lietadlá - Blažej, Ján
Podpísanie zmluvy o konzultáciách pri vývoji obdobného lietadla, ako sú Boeing 737 a Airbus A320 medzi spoločnosťou Ryanair a čínskym výrobcom lietadiel. Čína ako najdynamickejší trh. Výroba komponentov pre boeingy a airbusy. Sovietske iljušiny a tupolevy, ktorými Čína budovala aerolínie, už minulosťou. Letecká továreň Comac v Šanghaji. Projekt dvojmotorového prúdového lietadla Comac C919 s doletom 5 555 kilometrov.