Gender Forum - Kollerová, Michaela
Rokovanie uskutočnené v sídle Európskej komisie v Bruseli dňa 20. júna 2011, ktoré vyvolalo rozhodnutie ECJ o zákaze používania rôznych poistných sadzieb pre mužov a ženy.