Obrovské možnosti v európskom životnom poistení - Haas, Michael
Prieskum Swiss Re medzi 11 000 klientmi na vyspelých trhoch v dvanástich krajinách. Životné poistenie a klesajúca štátna účasť na sociálnych programoch. Starnutie obyvateľstva a európsky poistný trh.