Slušovický zázrak sa už viac nezopakuje - Haluza, Ivan
Ekonomický zázrak. Zaujímavý experiment. Podvod. Ostrov zdravého podnikania v socialistickej ekonomike. Výsledok výnimiek a politických kontaktov. Vzor pre budúcnosť. Pridružené výroby dávajú vidieku viac práce, no prestrelené sny varujú.