Spotřeba a investice, míra úspor a zadluženost v mezinárodním srovnání - Vintrová, Růžena
Charakteristika ekonomického postavenia krajín EÚ a existujúce špecifiká Českej republiky z rôznych zorných uhlov. Vzťah úspor a investícií, ktoré ovplyvňujú zahraničnú zadĺženosť. Medzinárodná komparácia deficitov verejných rozpočtov a miery zadĺženosti vládneho sektoru.