Transparentnosť v biznise - Moore, Ken
Úlohy a nástroje manažmentu s odkrytými kartami. Podpora organizácie a rozvíjanie biznisu. Naučenie pracovníkov nielen zručnostiam ale aj tomu, ako si podnik zarába prostredníctvom ich výkonov.