Zmenila štandardy nakupovania - Hinková-Dibarborová, Andrea
Spoločnosť Tesco si v tomto roku pripomína 15. výročie pôsobenia na našom trhu. Táto britská maloobchodná sieť je právom považovaná za priekopníka v mnohých oblastiach moderného nakupovania. Dôležité míľniky.