Globálne firmy môžu u nás výraznejšie bodovať - Hinková-Dibarborová, Andrea
V priebehu štyroch rokov by sa mali stať mobilné platby bežnou realitou pre spotrebiteľov. Z pohľadu platobného styku predstavuje najsľubnejšiu príležitosť mobilná peňaženka.