Európan v nekonečnej stepi - Fričová, Lucia
Rozhovor s Milanom Ruttnerom, riaditeľom ľudských zdrojov v medzinárodnom ťažobnom konglomeráte Eurasian Natural Resources Corporation. Pôsobenie M. Ruttnera v Kazachstane. Akí sú Kazachovia. Prispôsobenie sa iným životným podmienkam. Akí sú Kazachovia spolupracovníci. Riadenie železnou rukou. Ako domáci vnímajú doživotného prezidenta krajiny. Veľké nerastné bohatstvo krajiny.