Kríza je mladšia sestra katastrofy - Žitňanský, Eduard
Činnosť krízových manažérov. Prekonanie krízy v podniku. Dôležitosť hĺbkovej analýzy a identifikácie hlavných problémov. Dodržanie ozdravného plánu. Ozdravenie stavebnej firmy Sibamac. Skúsenosti krízových manažérov s reštrukturalizáciou podnikov.