Inovatívne merania a porovnávania produktivity práce - Puchá, Nikoleta
Meranie produktivity práce, ktoré zohľadňuje viac ukazovateľov - výpočet viacfaktorovej produktivity práce. Hodnotenie produktivity pracovníka z hľadiska výkonu a kvality odvedeniej práce za časové obdobie.