New opportunities in logistics management in practice - Pozor, Marián
Nové metódy a nástroje na zlepšenie procesov logistiky v praxi. Využitie nových možností v praxi - vybrané metódy a nástroje. Mapovanie logistických procesov v rámci organizácií v rôznych odvetviach priemyslu.