Prevencia kriminality na miestnej úrovni - Gašpierik, Libor
Súčasný stav a perspektíva prevencie kriminality na miestnej úrovni v podmienkach Slovenskej republiky. Návrhy na riešenia orgánmi štátnej správy a samosprávy. Tvorba preventívnych aktivít a ich zakomponovanie do interných právnych noriem.