Deadweight effect - Šipikal, Miroslav, 1976-
Efektívnosť a účinnosť regionálnej politiky. Meranie efektívnosti použitím metódy "mŕtvej váhy" v projektoch regionálnej politiky. Prípadová štúdia regiónu stredného Slovenska. Výsledky prieskumu realizácie projektových zámerov.