Effects of fiscal consolidation in the Czech Republic - Klyuev, Vladimir
Odhad vplyvu fiškálnej konsolidácie na českú ekonomiku pomocou dynamického štrukturálneho modelu všeobecnej rovnováhy GIMF (Global Integrated Monetary and Fiscal Model). Nástroje a pravidlá fiškálnej politiky. Faktory ovplyvňujúce fiškálne multiplikátory.