Modelovanie frekvencie dopravných nehôd v skupine vodičov - Kozubík, Aleš
Najdôležitejšie prvky pri modelovaní dopravných nehôd. Krízové situácie a modely frekvencie výskytu. Pravdepodobnostné modely, ktoré slúžia na modelovanie počtu dopravných nehôd.