Potreba vybilancovania stratégie v sociálnej sfére - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Sociálny systém, sociálna sféra a konkurenčné prostredie na Slovensku. Pyramídová bilancia a zdroje stratégie. Diskusia o stratégii.