Princípy a špecifiká medzinárodného štandardu ISO 26000 Usmernenie k spoločenskej zodpovednosti - Dubcová, Gabriela, 1968-
Prezentácia inovatívnych princípov spoločenskej zodpovednosti predkladaných v norme ISO 26000 Usmernenie k spoločenskej zodpovednosti, s konkrétnymi parciálnymi cieľmi.