Latinská Amerika a rezolúcia o Líbyi - Malamud, Carlos
Rezolúcia 1973 Bezpečnostnej rady OSN, ktorá ustanovuje bezletovú zónu v Líbyi. Podpora rezolúcie 1973. Krajiny, ktoré sa zdržali. Odporcovia rezolúcie. Izolovaný región.