Prevencia kriminality na úrovni Európskej únie - Karpat, Andrej
Dokumenty prijaté na úrovni Európskej únie. Prevencia organizovaného zločinu v rámci EÚ. Obdobie do prijatia Amsterdamskej zmluvy. Obdobie po prijatí Amsterdamskej zmluvy. Oblasť tretieho piliera po prijatí Lisabonskej zmluvy.