Kritická infraštruktúra v Európskej únii a v Severoatlantickej aliancii - Marchevka, Peter
Zabezpečenie efektívnej ochrannej a obrannej infraštruktúry vyvolala zmena charakteru hrozieb a rizík. Podmienky, ktoré riešia ochranu kritickej infraštruktúry na úrovni Európskej únie. Vývoj celosvetovej bezpečnostnej situácie.