Význam a postavenie finančno-ekonomickej analýzy v hospodárení samosprávnych krajov - Chudá, Elena
Finančná pozícia, výkonnosť a kapacita samosprávneho kraja. Porovnanie finančnej pozície a výkonnosti na vzorke dvoch samosprávnych krajov (Košice a Banská Bystrica). Metodické vysvetlenie a interpretácia kľúčových ukazovateľov.