Pakistan: tvrdá realita - Lieven, Anatol
Slovo, ktoré vystihuje veľa aspektov Pakistanu: "dvojtvárny". Mnohé z čŕt pakistanského štátu a vlády, ktoré sú dôležité pre držanie islamistického extrémizmu na uzde, zároveň brzdia sociálny, hospodársky a politický rozvoj krajiny. Prejavy vojenskej kultúry v Pakistane. Terorizmus v Pakistane. Strategický význam Pakistanu.