Súčasný stav a perspektívy vývoja informačných systémov verejnej správy - Košovská, Iveta
Informačná spoločnosť a verejná správa. Informatizácia verejnej správy. Integrovaný informačný systém verejnej správy. Súčasný stav informačných systémov verejnej správy SR.