Informáciu treba vedieť využiť - Oravec, Jozef
Komplexný pohľad na kvalitu dát znižuje firme náklady a zvyšuje jej konkurencieschopnosť. Mnoho organizácií vynakladá na správu dát oveľa viac prostriedkov, ako je nutné. Firmy často nerozlišujú medzi dôležitými a nepodstatnými informáciami. Dáta musia vyhovovať rôznym typom požiadaviek. Cena za nekvalitu údajov môže byť vysoká. Dôležitosť kvality dát.