Riadenie ľudí v čase privatizácie a zahraničného strategického partnerstva - Kika, Marián
Teoretické východiská a zázemie riešenej problematiky. Privatizácia. Spoločné podnikanie - strategické partnerstvo. Výskum riadenia ľudí v etape privatizácie a vstupu strategického partnera. Hlavné zistenia a závery výskumu.