<The> impact of the changes in the Arab world on the southern dimension of the ENP - Comelli, Michele
Nepokoje, ktoré zachvátili Arabské krajiny od januára 2011, neovplyvňujú len stredovýchod a sever Afriky (MENA), ale ovplyvňujú aj politiku Európskej únie voči týmto krajinám. Politika Stredomoria a zvlášť European Neighborhood Policy (ENP), jej vývoj a problémy. Nové návrhy a výzvy pre krajiny južného Stredomoria.