Prečo potrebujú marketéri viac kompentencií a zodpovednosti - Toman, Miloš
Marketing ako systém, ktorý má za úlohu zaistiť uspokojenie zákazníka. Úlohy marketéra v marktingovo orientovanej firme. Postavenie marketingu a firemných marketingových útvarov. Koordinácia síl vo firme.