Keď sa prax stretne s teóriou - Hudáková, Ivana, 1976-
Seminár konaný v bratislavskom Klube ekonómov dňa 16. júna 2011, pod záštitou predsedu Správnej rady Slovenskej akadémie manažmentu prof. Ing. Jána Porvazníka, CSc., s názvom "Nové trendy v teórii a praxi súčasného manažmentu".