Analysis of the Elections 2010 Results in Slovakia - Billý, Ľubomír
Predvolebná situácia, dominantné témy volebnej kampane. Traja porazení vo voľbách 2010 - Smer, HZDS, SMK. Vznik nových politických strán. Nová vláda.