Azda sme sa už zobudili? - Krištofičová, Dagmar
Nový a komplexný prístup k problematike sociálne vylúčených spoločenstiev, akými sú napríklad rómske komunity. Iniciatíva primátora Žiaru nad Hronom, Ivana Černaja, ako odozva na dlhodobé neriešenie rómskej problematiky zo strany štátu.