Vplyv nových technológií v maloobchode na nákupný proces spotrebiteľa - Šveda, Lukáš
Maloobchodná prevádzka ako miesto realizácie nákupného procesu spotrebiteľa. Zavádzanie vybraných technológií v maloobchode. QR kód ako efektívny nástroj marketingovej komunikácie maloobchodu so zákazníkom. Využite QR technológie pre marketing. Technológia Digital signage v maloobchode. Digitálne cenovky ako médium v maloobchode.