Potenciál mestských bicyklov v Bratislave - Solan, Ján
Téma možnosti rozšírenia alternatívnej cyklistickej dopravy vo veľkých mestách, ktorou sa zaoberajú aj na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Štúdia venovaná tejto téme. Porovnanie systémov mestských bicyklov v Paríži a Dubline. Mestská infraštruktúra ako najvýznamnejší faktor.