Evoluce služeb zákazníkům využití potenciálu sociálních médií bankách a pojišťovnách - Kratochvíl, Michal
Najobľúbenejšie online aktivity, ktoré zahŕňajú sociálne médiá. Kľúčové hľadiská využitia sily sociálnych médií pre služby zákazníkom. Stratégia poskytovania služieb a starostlivosť o zákazníkov.