Effective internal in-company knowledge distribution - Miklošík, Andrej
Riadenie vedomostí zahŕňa aj distribúciu vedomostí. Viaceré spôsoby distribúcie vedomostí, ktoré sa bežne používajú vo firmách. Automatizovaná distribúcia cez informačné systémy. Forma komunikácie v explicitnej podobe. Distribúcia informácií cez osobný kontakt.