Rozhodovacie procesy 3 - hľadanie a tvorba variantov - Jankelová, Nadežda, 1966-
Tvorba a výber kritérií hodnotenia variantov, Metódy tvorby variantov, Nedostatky pri tvorbe variantov v praxi. Prezentácia.