Mapovanie trhu práce - výzva i nevyhnutnosť - Palkovič, Karol
Miera nezamestnanosti a počet ľudí bez práce na Slovensku. Podpora a tvorba nových pracovných miest prostredníctvom aktívnych opatrení na trhu práce. Výdavky na politiku trhu práce v SR.