Viacúrovňové rozhodovanie v ochrane životného prostredia - Belanová, Katarína, 1978-
Pojem europeanizácia. Definovanie spravovania. Zmeny v národných environmentálnych politikách. Kompenzovanie globalizácie a národnej environmentálnej politiky. Od riadenia k spravovaniu v krajinách strednej a východnej Európy.