Toyota Motor Corporation - Kapoun, Jan
Výrobný systém japonskej automobilky Toyota ako inšpirácia pre všetky odvetvia priemyslu a služieb na svete. Toyota production system (TPS) ako základ, z ktorého sa vyvinula koncepcia štíhlej výroby (lean production). Japonská cesta. Sakichi Toyoda - vynálezca a selfmademan. Prosperita zrodená z trosiek. TPS - sytém, ktorý zmenil priemyselnú výrobu. Reklamný slogan: today, tomorow, Toyota. Príležitosť k učeniu sa.