Povinnosti ošetrujúceho lekára vo vzťahu k lekárskej posudkovej činnosti nemocenského poistenia - Besedová, Jana
Podmienky spolupráce posudkového lekára Sociálnej poisťovne s ošetrujúcim lekárom a odborným lekárom sú upravené v zákone č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Postup a povinnosti posudkových lekárov Sociálnej poisťovne pri kontrole posudzovania spôsobilosti na prácu v rámci lekárskej posudkovej činnosti.