OPTManažment - Jamnický, Peter
OPTM (One page talent management - manažment talentov na jednu stránku) je štruktúrovaná metóda a filozofia pre rozvíjanie talentov. Cieľom tejto metódy je rozvoj talentovaných pracovníkov vo firmách čo najjednoduchším spôsobom. Schopnosť firmy definovať tých najlepších lídrov a dať im priestor pre rozvoj ich potenciálu pomáha firmám v ich inováciách a konkurencieschopnosti a ak je to možné, tak čo najjednoduchšou a najrýchlejšou cestou.