Efektívnosť činnosti neziskovej organizácie - Majdúchová, Helena, 1963-
Meranie výkonnosti neziskových organizácií. Prístup založený na využití finančno-ekonomických ukazovateľov. Prístup založený na meraní spoločenského prínosu.