Slovensko v Európe, Európa v kríze - Palkovič, Karol
Skutočnosti, ktoré môže byť kľúčom k prekonaniu dôsledkov hospodárskej krízy vrátane znižovania nezamestnanosti a posilnenia ekonomiky Slovenska. Konsolidácia verejných financií a dlhodobá udržateľnosť. Stabilita a kvalita podnikateľského prostredia. Protikrízové opatrenia a koordinácia politík krajín EÚ.