[Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky. Ozdravenie svetovej ekonomiky: realita alebo mýtus?] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá predstavuje výsledky riešenia 5. etapy dlhodobého projektu EÚ SAV, ktorý je venovaný skúmaniu aktuálnych otázok vývoja a perspektív svetovej ekonomiky.