Vznik, uplatňovanie a možnosti dobrovoľnej úhrady pohľadávok Sociálnej poisťovni (splátkový kalendár) - Chynoradská, Katarína
Sociálna poisťovňa vymáha svoje pohľadávky podľa zákona č. 233/1995 Z. z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok) a o zmene a doplnení ďalších zákonov v znení neskorších predpisov. Podmienky na povolenie splátok dlžných súm (splátkový kalendár) zo strany Sociálnej poisťovne.