Profesie - akým smerom pôjde dopyt - Bačišin, Vladimír
Hodnotenie rozvoja vedy a technológií a ich vplyv na trh práce v období od roku 2010 do roku 2030. Transformácia existujúcich priemyselných odvetví, vytváranie nových podnikateľských modelov a tvorba nových odvetví ekonomiky. Zoznam 20 profesií, po ktorých by mal byť v roku 2030 podľa predpovedí firmy Fast Future najväčší dopyt.