Matematika je kľúč k lepším zajtrajškom prečo si Česi sporia, ako vnímajú financie a čo je najlepšia investícia - Škriniar, Pavel, 1979-
Prieskum zameraný na investície, uvažovanie o peniazoch a dôvody sporenia našich západných susedov, Čechov. Finančná gramotnosť a vytváranie rezerv. Výsledky prieskumu.