Sociálna kvalita a sociálna ekonomika - Antalová, Mária, 1952-
Sociálna kvalita ako vedecko-politický fenomén. Sociálna ekonomika a jej poslanie pri implementácii sociálnej kvality. Sociálne podnikanie a vznik sociálnych podnikov. Identifikácia vzťahu sociálnej kvality a sociálnej ekonomiky. Komparácia pojmov sociálnej kvality a sociálnej ekonomiky. Sumarizácia rozdielov pojmov sociálna kvalita a sociálna ekonomika.