Zneužívanie sociálneho systému pohľad lekárskej posudkovej činnosti nemocenského poistenia - Hudecová, Martina
Pokusy niektorých poistencov zneužiť sociálny systém. Činnosť posudkových lekárov a snaha o zabránenie tohoto negatívneho javu. Cieľom boja proti zneužívaniu sociálneho systému a podvodom je monitorovanie prípadov zneužívania a vylúčenie možných rizikových oblastí v sociálnom poistení.