Chcete zmeniť svoje zamestnanie a začať podnikať? - Dutko, Ján
Podmienky živnostenského podnikania ako jedného z viacerých druhov podnikania podľa § 2 Obchodného zákonníka. Vymedzenie živnostenského podnikania a definícia podnikania. Zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon).